plane over ferihegy
Ferihegy.Hu - Repülés, Nyaralás, Utazás, Turizmus - Információk


- Vonattal
A Nyugati pályaudvarról vonattal el lehet jutni Ferihegy 1-re. Az utazás hossza kevesebb, mint fél óra alatt, mindössze kb. 300 forintért. Naponta több tucat járat közlekedik mindkét irányba.

- Metróval, busszal
A Budapest Airport repülőtér tömegközlekedéssel viszonylag jól megközelíthető. Közvetlen buszjárat vehető igénybe az 1-es és 2-es terminál megközelítésére: ez a 200-as reptéri busz, éjszaka és hajnalban is.
Az 1-es termináltól a 93-as busz szállítja az utasokat a Köbánya-Kispest Metrovégállomásig. Onnan pedig a metró 20-25 perc alatt beér a központba. Egy jegy ára a szokásos menetjegyi díj, jelenleg 230, illetve 260 forint.

- Gépkocsival
GPS-koordináták:
Ferihegy Terminál 1: 47° 26´ 23.21´´ Észak, 19° 13´ 23.90´´ Kelet, magasság: 132 m
Ferihegy Terminál 2: 47° 25´ 57.75´´ Észak, 19° 15´ 41.03´´ Kelet, magasság: 147 m
Gépkocsival Ferihegy könnyen elérhető. Budapest központjából kb. 30 perces út vezet Ferihegyre, a ferihegyi gyorsforgalmi úton. Több parkolási megoldásból lehet választani a repülőtér mellett, ezek azonban térítésesek, bár hosszabb időszaki parkolásra is fel vannak készülve, kedvezményes konstrukciókkal

pakolás ferihegyen
- Shuttle / Minibusz
A Budapest Airport rendelkezik saját shuttle szolgáltatással. Nyolc-tizenegy személyes mikrobuszok jelentik a flottát, a sorőrök általában idegen nyelve(ke)n is kommunikálnak.

Megközelítés, Légitársaságok, Indulás előtt, Poggyász információ, Mozgáskorlátozottak részére, Praktikus tippek utasoktól


Elérhetőség - Contact: info@ferihegy.hu - Site.Hu Internetes szolgáltatások / Hosting services

Az oldalon található információk tájékoztató jellegűek, azokkal kapcsolatban semmilyen felelősséget nem vállalunk.